Tarieven

Het afgeven van een exacte prijs voor een fotoshoot is altijd moeilijk. Dit komt omdat ik vooraf niet weet wat de wensen van u als klant zijn. Wilt u weten wat een fotoshoot precies kost, bel of mail me dan even. Om toch een indicatie te geven vindt u hieronder een korte prijslijst zodat u ongeveer kunt zien waarop u moet rekenen. 

Kinderfoto's:   
Vanaf € 79,=. Fotosessie van ongeveer 1uur. De beste foto's worden gecorrigeerd en nabewerkt. U ontvangt de foto's d.m.v. een download via Wetransfer.com of desgewenst op een USB-stick (tegen meerprijs).

Familiefoto's: 
Vanaf € 79,=. Tot 8 personen. Fotosessie van ongeveer 1uur.
Informeer bij grotere groepen eerst even naar de prijs.
De beste foto's worden gecorrigeerd en nabewerkt. U ontvangt de foto's d.m.v. een download via Wetransfer.com of desgewenst op een USB-stick (tegen meerprijs).

Communie/Vormsel:
Ieder kind ontvangt alle foto's van de kerkviering op een DVD of via wetransfer.
​Aantal kinderen per viering minimaal 5 t/m 10:  € 16,= per kind.
​Aantal kinderen 11 en meer: € 13,50= per kind.

Huwelijksreportage:
Vanaf € 275,=. Hierbij ga ik uit van het fotograferen van de wettelijkse huwelijksvoltrekking en het maken van een aantal mooie bruidsfoto's. De opnametijd die hiervoor gereserveerd is, is ongeveer 2,5 uur. De beste foto's worden gecorrigeerd en nabewerkt. U ontvangt een DVD met alle fotobestanden of de foto's kunnen desgewenst op een USB-stick worden gezet of via Wetransfer naar u gemaild worden.

Zeker bij het bepalen van de prijs voor een huwelijksreportage is het van belang dat ik aanvullende informatie heb. Deze informatie kunt u me mailen of nog beter, kunnen we tijdens een persoonlijk gesprek doornemen. Zo'n gesprek is overigens altijd aan te raden. Indien Rob Daanen Fotografie uw trouwreportage mag maken trekken we tenslotte een dag intensief met elkaar op en dan is het voor beide partijen enorm belangrijk om elkaar al wat beter te kennen. Voor u als bruidspaar is dit belangrijk omdat u met een gerust gevoel deze dag wilt beleven. Alles moet goed doorgesproken en geregeld zijn. Alleen dan kan de fotoreportage een geslaagde herinnering worden. Ik als fotograaf kan de informatie die ik tijdens zo'n gesprek van het bruidspaar krijg gebruiken tijdens de reportage. Denk hierbij aan het bepalen van wat vind het bruidspaar mooi, en misschien nog wel belangrijker, wat vinden ze níet mooi? Wat verwachten zij van mij als fotograaf, en wat zijn hun verwachtigen van de huwelijksreportage?

Reiskosten.
Ik bereken een reiskostenvergoeding van € 0,35 per kilometer.

Digitaliseren van uw fotonegatieven of oude foto's:
Iedereen heeft ergens in huis nog wel oude negatieven liggen met mooie herinneringen aan vroegere tijden. Wat zou het jammer zijn als dit verloren gaat. Door deze negatieven in te scannen blijven deze herinneringen op een moderne wijze bewaard voor u zelf en het nageslacht. Rob Daanen Fotografie heeft de mogelijkheid om kleinbeeldnegatieven en  6 x 6 cm negatieven voor u in te scannen op een hoge beeldkwaliteit. Vraag naar de mogelijkheden.