Over mij

Met een foto bewaar je een moment uit je leven voor de eeuwigheid.

Mijn liefde voor fotografie begon toen ik op 7-jarige leeftijd met de camera van mijn vader mocht experimenteren. Die ene klik ving een stukje van mijn leven, een prachtige herinnering aan een mooie dag met mijn familie. Toen wist ik dat ik fotograaf wilde worden. De opwinding van het afwachten op het ontwikkelde filmpje is altijd bijgebleven, zelfs nu met de directe feedback van digitale technologie. Het blijft spannend om te zien of het uiteindelijke resultaat mijn visie weerspiegelt.

Die allereerste foto motiveerde me om te sparen voor mijn eigen camera en me te verdiepen in de kunst van fotografie. De mooie omgeving in Boxmeer en het Land van Cuijk was en is een mooie inspiratiebron. Met een eigen donkere kamer leerde ik foto’s ontwikkelen en afdrukken. Na mijn studie kreeg ik de kans om bij een fotowinkel in Boxmeer te werken, waar ik 12 jaar lang mijn passie kon uiten. Daar volgde ik ook de Fotovakschool en behaalde ik mijn vakdiploma fotografie, wat van pas kwam bij familiefotografie en huwelijksreportages.

In 1998 koos ik voor een baan in de computerhardware distributie, maar mijn liefde voor fotografie bleef branden. Daarom besloot ik naast mijn reguliere werk een fotografiebedrijf te starten. Het is een genot om prachtige foto’s te creëren voor anderen, en de tevredenheid van mijn klanten geeft me telkens weer veel voldoening

Ook u wil ik graag van dienst zijn.

Rob