Tarieven

Familiefotografie

Vanaf € 95,=. Tot 8 personen. Fotosessie van ongeveer 1 uur. Informeer bij grotere groepen eerst even naar de prijs. De beste foto's worden gecorrigeerd en nabewerkt. U ontvangt de foto's d.m.v. een download via Wetransfer.com of desgewenst op een USB-stick (tegen meerprijs).

Huwelijksfotografie

Hierbij kunt u uitgaan van een uurtarief van € 95,=. Ik bereken het aantal uren dat ik op de bruiloft aanwezig ben. De nabewerkingstijd (ongeveer net zo veel als de opnametijd) zit inbegrepen in deze € 95,= per uur. U ontvangt de beste foto's gecorrigeerd en nabewerkt d.m.v. een download via Wetransfer.com of desgewenst op een USB-stick (tegen meerprijs). Ik ben er voorstander van om voor de huwelijksdag elkaar persoonlijk te ontmoeten. Hierdoor leren we elkaar alvast beter kennen en kunt u uw wensen en verwachtingen duidelijk aangeven. Dit zorgt voor een meer ontspannen sfeer tijdens uw huwelijksdag.

Communie-/Vormselfotografie

Ieder kind ontvangt alle foto's van de kerkviering d.m.v. een download via wetransfer.com. Kosten: Aantal kinderen per viering minimaal 5 t/m 10: € 20,= per kind. Aantal kinderen 11 en meer: € 15,= per kind.

Digitaliseren van uw fotonegatieven of oude foto's:

Iedereen heeft ergens in huis nog wel oude negatieven of foto's liggen met mooie herinneringen aan vroegere tijden. Wat zou het jammer zijn als die verloren gaan. Door deze negatieven of foto's in te scannen blijven deze herinneringen op een moderne wijze bewaard voor u zelf en het nageslacht. Rob Daanen Fotografie heeft de mogelijkheid om kleinbeeldnegatieven en 6 x 6 cm negatieven voor u in te scannen op een hoge beeldkwaliteit. Vraag naar de mogelijkheden.

Reiskostenvergoeding en overigen

Ik hanteer een reiskostenvergoeding á € 0,40 per km.
Heb je andere wensen dan hierboven aangegeven? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.